Wie zijn wij?

Jeanet Vedder

Hallo,
Ik ben Jeanet Vedder, voorzitter van de stichting en getrouwd met mijn lieve Henk en moeder van 6 geweldige kinderen, 3 zoons en 3 dochters en oma van een kleindochter en kleinzoon.
Ik ben als kind opgegroeid in een christelijk gezin van 4 meiden waar we het erg goed hadden en ik ken de Heere Jezus al van jongsaf aan.
Toen ik 21 was, ben ik getrouwd met Henk en na een jaar of wat kwam onze eerste zoon Jonathan.
Naast mijn gezin, heb ik ook altijd gewerkt, omdat ik dit erg leuk vond en het goed te combineren was met ons gezin.
Ik heb zo’n 12 jaar in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gewerkt als klinisch chemisch analiste.
In die periode heb ik ontzettend genoten van het ziekenhuisleven, ik ben een sociaal persoon, die betrokken is bij de patient. In die zin probeerde ik ook altijd wat voor de ander te betekenen.
Na deze periode ben ik gaan werken in een gezinsvervangend tehuis voor verstandelijk gehandicapten, eerst als begeleidster en later heb ik ook verschillende jaren meegedraaid in een logeer- en trainingsproject met autistische jongeren. Erg uitdagend en leerzaam.
Op dit moment ben ik coordinerend begeleidster binnen een woongroep.

Naast mijn werk ben ik altijd op zoek geweest naar meer van God, dit resulteerde in het volgen van meerdere cursussen in discipelschap, gebed en bevrijding. En ik heb heel veel van Gods liefde en leiding mogen ervaren toen ik als vrijwilligster menige malen in Moldavie heb mogen meewerken aan een project voor gehandicapte kinderen. Daar heb ik gezien en geproefd dat het niet vanzelfsprekend is dat je kleding en voedsel hebt en dat mensen zelfs hun eten met je delen, terwijl ze niets voor hun zelf overhielden. Dat is LIEFDE!

In 2013 ben ik in Mozambique geweest en is mijn hart bewogen geraakt voor de Afrikaanse mensen en hoop ik nog vaker Afrika te gaan bezoeken.

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat als je God zoekt, Hij zich laat vinden en als je Hem om meer vraagt, Hij je meer gaat geven.
In die zin is mijn relatie met Hem enorm verdiept maar is ook mijn verlangen gegroeid om mijn leven in Gods Vaderhand te leggen en Hem te laten bepalen wat ik met mijn leven doe.

Ik wil me laten leiden door Gods Vaderliefde, en met de bewogenheid van Jezus naar de ander omzien, ongeacht wie dat ook is. God houdt van iedereen en Hij wil ieders leven herstellen, genezen en tot Zijn doel laten komen. En als ik daar een kleine schakel in mag wezen, dan maakt mij dat erg gelukkig en blij.
Jezus houdt van mij en Hij wil met Zijn Geest door mij heenwerken, is dat niet een geweldig wonder?

De Heere zegene jou!

liefs, Jeanet

 

Henk Vedder

Hallo, 

Mijn naam is Henk Vedder en penningmeester van de stichting en in 1963 geboren als Eemdijker.

Ik mocht al veel wisselende dingen doen o.a. automonteur, visboer, monteur van een machine- en heftruckpark in een tapijtfabriek, 24 jaar als assurantie-adviseur en nu adviseur in de led verlichting. Verder was ik als vrijwilliger werkzaam bij het inloophuis voor dak- en thuislozen, de Tweede Mijl in Amsterdam en tevens als vrijwilliger in het jongerenstraatwerk Way-out te Bunschoten-Spakenburg.

Ik ben sinds 1987 getrouwd met mijn lieve vrouw Jeanet en vader van 6 geweldige kinderen en opa van 2 kleinkinderen.

Mijn ouders hebben mij met het geloof opgevoed en ik mocht zelf door Zijn liefde een persoonlijke relatie met God krijgen die nog steeds groeiende is. Als vader van mijn gezin mag ik Zijn kinderen opvoeden en een tijdje verzorgen en waarden en normen aanleren.

Het is geweldig om te zien hoe je kinderen genieten van wat ze hebben, maar ik besef ook dat er vele situaties zijn waar warmte en geborgenheid gemist wordt.

Heel graag wil ik er voor de ander zijn, en bovenal ook de liefde van Jezus laten zien. Een thuis, een warm nest, rust, liefde en in Zijn aanwezigheid.

Shalom,

Henk.

 

Maria Huijgen

Ik ben Maria Huijgen en secretaris van de Stichting.